Oscar Klefbom saatis Halli suunas teele kriitikanoole

Pikalt Edmonton Oilersis mänginud Taylor Hall on alates juuni lõpust New Jersey Devilsi mängija, kuid tema klubivahetus pakub kindlasti veel pikemaks ajaks kõneainet. Pärast vahepealset vaikeperioodi on sae uuesti käima tõmmanud Oilersi kaitsja Oscar Klefbom, kes klubist lahkunud ründajat teravalt kritiseerinud.

(foto: Andy Devlin/Getty Images)
Hall oli selgelt, vähemalt enne Connor McDavidi saabumist, Oilersi esiründaja ning lõpetas läinud hooaja nii väravate (26) kui punktide (65) osas meeskonna parimana. Kuid Klefbomi sõnadest võib välja lugeda, et temalt oodati veel enamat.

"Kahjuks olid tal harva parimad mängud, kui kohtusime tugevaimate meeskondadega - siis kui teda kõige rohkem vajasime. Samas mängis ta alati uskumatult hästi, kui olime vastamisi nõrgemate meeskondadega," rääkis Klefbom nädalavahetusel Rootsi meediale.

23-aastane kaitsja lisas, et tema hinnangul läks meeskond vahetustehinguga paremaks. Halli eest saadud kaasmaalaselt Adam Larssonilt ootab ta palju.

"Usun, et Larsson on peagi tegemas tõelist läbimurret ja loodetavasti saan võimaluse moodustada temaga kaitsepaari," ütles Klefbom, kes läinud hooajal piirdus jalaprobleemi tõttu vaid 30 kohtumisega.

Todd McLellani meeskond võib kindlasti uuel hooajal edukamalt tegutseda, aga ühes asjas Klefbom siiski eksib. Nimelt tuli Halli 26-st väravast tänavu 18 meeskondade vastu, kes playoffidesse kvalifitseerusid. Ja eks kangemate vastaste vastu ole ka alati keerulisem skoorida.

Hilisemas sõnavõtus täpsustas Klefbom ka oma öeldut, märkides et läinud hooajal mängisid kõik Oilersi võtmemängijad alla oma võimete. Kaasa arvatud tema ise.

Rootslase sõnavõtt peaks aga Devils vs Oilers vastasseisule nüüd veelgi vürtsi lisama. Meeskonnad kohtuvad uuel hooajal esimest korda 7. jaanuaril.

Kommentaarid