Ovetškin kummutas kuulujutud vigastusest

Venemaa meedias ilmus sel nädalal info selle kohta, et kohalik hokijumalus Aleksandr Ovetškin on treeningutel jalga vigastanud ning seetõttu on sattunud kahtluse alla tema osalemine sügisesel maailmakarika turniiril. Washington Capitalsi kapten on aga need kuulujutud kummutanud.

(foto: Alex Brandon/Associated Press)
Signaalid vigastuse kohta olid ootamatud, kuna Ovetškin postitas alles läinud nädalavahetusel Instagrami video sellest, kuidas ta Moskvas rulluisutades mõnusalt aega veedab.

A video posted by Alexander Ovechkin (@aleksandrovechkinofficial) on

Üks vigastust raviv mees ju ometi nii uhkeid piruette ei suuda teha?

Ovetškin lasi kuulujutud alla, teatades Venemaa jäähoki föderatsiooni kaudu: "Jätkan hetkel valmistumist hooajaks, eriti kuna meil on hoki maailmakarika tõttu varajane algus. Teen oma tavalist tööd jõusaalis ja jääl. Mul pole aimugi, kuidas kuulujutud mingisugusest vigastusest tekkisid. Olen täiesti terve."

Venemaa A-koondises kokku päris müstilised 14 suurturniiri kaasa löönud Ovetškini jaoks on tänavune maailmakarikas tema teine. 2004. aastal oli ta 19-aastasena, enne oma NHL-i debüüti, turniiri noorim mängija. Kuue kohtumisega jõudis ta siis ühe värava ja kahe punktini.

Kogu koondisekarjääriga on Ovetškinil 93 mänguga kogunenud 42 kolli ja 73 punkti. Kaelas on rippunud kolm MM-kulda, kaks hõbedat ja kolm pronksi.

Kommentaarid