Nashville'is lõppes Hodgsoni eksperiment

Suvel Buffalost minema löödud ning seejärel Nashville Predatorsi rivistuses maandunud Cody Hodgon on taas soovimatu mängijana kõrvale lükatud. Endine drafti 10. valik waive'iti see nädal ning teda ootavad ees mängud AHL-is. Klubi tunnistas eksperimenti ebaõnnestunuks.

(foto: topix.com)
Hodgson võeti juulis aastase lepingu peale, töötasuga 1.05 miljonit dollarit. Temaga loodeti rünnakut parandada, ent asi kukkus hapult välja. 25-aastane ründaja sai 39 mänguga kirja ainult kolm väravat ja kaheksa punkti.

"Olime Codyga üsna ausad ja ütlesime talle, et ta peab rünnakul produtseerima, kuid ta ei teinud seda," ütles klubi peamänedžer David Poile kolmapäeval oma otsuse kohta.

Alles üleeelmisel hooajal 20 väravaga hooaja teinud ründaja koht läheb meeskonnas 19-aastasele Kevin Fialale, kes tänavu AHL-is 34 mänguga kogunud 21 silma (6+15).

Ideaalis oleks Poile tahtnud teda veel madalamas liigas küpsetada: "Oleksin olnud rahul, kui Kevin mänginuks kogu aasta Milwaukees, aga meeleheitlikud ajad nõuavad meeleheitlikke meetmete kasutusele võttu."

Kui asjad lähevad edasi nii nagu need algasid, siis võib muidugi Hodgsoni eksperimendist lõpuks ikkagi ka kasu olla. Fialal kulus läinud ööl Winnipegis karjääri teises NHL-i mängus esimeseks väravaks alla minuti.

Kommentaarid