Ovetškin jätab Tähtede mängu vahele

Tänavu Tähtede mängule valitud seltskond on üllatavalt rahulikult oma saatusele vastu läinud, ent päris viimasel hetkel on üks vapper hing siiski valget lippu lehvitanud. Washington Capitals teatas, et Aleksandr Ovetškin jätab nädalavahetusel Nashville'is peetava tsirkuse vahele.

(foto: sportsnos.com)
Capitalsi peamänedžer Brian MacLellan ütles klubi kodulehe vahendusel: "Tegime selle raske otsuse, arvestades seda, mida pidasime Aleksandri ja meie organisatsiooni jaoks parimaks. Aleksandr on meie meeskonna ja selle liiga jaoks olnud suurepärane saadik, aga usume, et oleks parem, kui ta kasutaks seda aega paranemiseks, et ideaalis olla hooaja lõpuni täielikult terve."

Reeglite kohaselt peab Ovetškin Tähtede mängust loobudes vahele jätma ka ühe oma meeskonna mängu. Selleks saab olema 2. veebruaril Florida Panthersi vastu peetav matš. See oleks Capitalsi kapteni jaoks alles teine kohtumine, millest ta tänavu on puudunud. Esimene läks kirja üsna varakult, kui üheks hommikuks äratuse panemine ebaõnnestus.

Venelase puudumine saab olema omamoodi irooniline. Kui Sidney Crosby vigastusele vihjates eelmise aasta Tähtede mängu vahele jättis, siis mainis Ovetškin, et seal peaks juba pelgalt fännide nimel kohal olema. Ja talle näis üritus, eriti draft, väga hästi istuvat. Ent tänavu muidugi mängijate valimist enam ei toimu.

Capitalsi peatreeneri Barry Trotzi sõnul on alakeha vigastus Ovetškinit juba alates novembrist piinanud. Mees ise märkis, et olukord läks päris pahaks eelmisel nädalavahetusel, kui ta keset tormi lumepuhuriga maja ümber möllama hakkas.

Kommentaarid