VIDEO: Bruinsi mängueelne rutiin läks nässu

Kes on tänavu "Behind the B" saate näol kaasa elanud Boston Bruinsi hooajale, see teab, et meeskonnal on üsna omapärane mänguks ettevalmistumise protsess. Omavahel võisteldakse selles, kes jääb viimasena ellu mängus, kus pall ei tohi maad puutuda. See aitab pingeid leevendada ning samas ka lihaseid soojendada. Üks võistlushimulisemaid mängijad, nii jääl kui ka selles mängus, on Bruinsi poolelt Brad Marchand. Oma rutiini järgiti ka eelmise matši eel. Sel korral aga läks see vähekene nässu.

(foto: Marianne Helm/Getty Images)
Üks hetk lendas pall Joe Louis Arena lae alla ja enam tagasi ei tulnud. Olukord, mille oma elu jooksul kindlasti enamus spordihuvilisi üle on elanud, kui palli viskamise-löömisega on liiga hoogu satutud. Ja nagu ikka sel puhul, siis on esmaseks abivahendiks jalats. Nii ka sel korral. Marchand sai sedamoodi palli ilusti kätte, aga siis jäi jalats lae alla kinni!


Seni playoffides nulli peal istuv ründaja jäi naljaka olukorraga silma ka mängu käigus. Olles vasaku põlvega Brendan Smithi jõuvõttesse takerdunud, haaras ta agoonias kinni hoopis paremast põlvest!



See tekitas hiljem Twitteris kõva furoori. Marchand ise aga vastas sellele konkreetselt: "Selle pärast on nemad Twitteris ja mina NHL-is."

Kommentaarid