Canucksi fännid andsid teada, mida nad asjadest arvavad

Vancouver kaotas läinud ööl Anaheim Ducksile kodus 0-3 ning minetas sellega igasugused matemaatilised lootused jõuda tänavu playoffidesse. Hooaja teise poole kehv minek tähendab ka seda, et meeskond on langenud läänekonverentsi viimaste sekka. Praegusel hetkel edestatakse vaid Edmonton Oilersit, Calgary Flamesi ja Winnipeg Jetsi. Asjad on pöördunud väga lõunasse, kui võtta arvesse, et alles kolm aastat tagasi mängis Canucks Boston Bruinsi vastu Stanley karika finaali.

(foto: blog.commarts.wisc.edu)
Kui toonane finaal kodus seitsmendas mängus kaotati, siis algas linnas fännide mäss, mis lõppes 140 inimkannatajaga. Vancouveris tähendab hoki rohkem kui elu ja pingsalt oodatakse oma esimest karikavõitu. Tänavu jääb see aga järjekordselt ära ning fännid on muidugi tohutult pettunud. Sellest anti märku ka kohtumises Ducksi vastu, kus nõuti klubi peamänedžeri Mike Gillise vallandamist.


Tänavune aasta uue peatreeneri John Tortorella käe all algas iseenesest täitsa normaalselt. Esimese kuu jooksul tunnistati näiteks 15 kohtumise peale vaid kuute kaotust. Püsiti ilusti konkurentsis oma divisjoni esikolmikukoha peale, mis oleks automaatselt playoff-pileti toonud. Midagi läks aga kapitaalselt viltu uue kalendriaasta saabumisega. Praeguseks on Canucks 2014. aastal peetud 38-st kohtumisest võitnud vaid 12 matši. Süüdlasi selles tasub kindlasti pingsalt taga otsida, sest alles mullu mängis Canucks playoffides lääne 3. asetusena.

Kommentaarid