Oilersi fänni tuhande dollari vabandus

Toronto Maple Leafs pole ainuke kunagine suurklubi, kes tänapäeval vaid säravate aegade hale vari on. Samasse patta võib panna ka Edmonton Oilersi. 80-ndatel suuresti tänu läbiaegade parima hokimängija Wayne Gretzky kangelastegudele viis Stanley karikat võitnud klubi alustab igat hooaega lootusega fööniksina tuhast tõusta. Alati ootab aga Oilersi fänne ees pettumus. Meeskond mängis viimati tõsiseid mänge ehk playoffe ligi 3000 päeva tagasi (2005/06 kui finaalis jäädi alla Carolina Hurricanesile) ning tänavugi jäädi lõppfaasist kaugele.

(foto: Getty Images)
Terve hooaja vältel on klubi fännid olnud tulivihased ja pettumusest on ka mängude käigus jääle lennanud rohkelt meeskonna särke. See loomulikult aga kuskile ei vii ja üks klubi toetaja on ka kaasfännide käitumise pärast nüüd vabandust palunud. Kohalikus ajalehes ilmunud kirja peale kulunud ruumi eest tuli tasuda tuhat dollarit (725 eurot).


Väidetavalt võttis ka klubi selle peale temaga ühendust ning tänas toetuse eest. Ebaõnnestunud hooaeg tähendab aga seda, et Oilers saab taas ühe kõrge draftivaliku. Terve kartulikoti täis on neid viimastel aastatel kogutud. Seni pole neist küll tolku olnud, kuid alati on ju olemas järgmine hooaeg.

Ja kui kenasti küsida, siis ehk saab isegi oma hüljatud särgid tagasi. Meeskonna väravavaht Ben Scrivens on valmis kõiki vastavasisulisi soove täitma.


Kommentaarid