Hurricanes alustas samuti muudatustega

Nädalavahetusel tegi Washington Capitals teatavaks suured muudatused klubi eesotsas ja sama on teinud nüüd ka teine Metro divisjoni meeskond Carolina Hurricanes. Peamänedžer Jim Rutherford astus tagasi ning tema rolli edutati senise abilise koha pealt Ron Francis. Alates aastast 1994 klubi juures töötanud endine väravavaht Rutherford jätkab klubi juures presidendina. kuid ei oma otsuste tegemisel mitte mingisugust sõnaõigust. Seda rõhutas ta pressikonverentsil korduvalt, seega algab Hurricanesis täiesti uus ajastu.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Rutherford viis edukalt läbi Hurricanesi kolimise Hartfordist Carolinasse. Tema valitsemisajal käis Hurricanes ära kahes karikafinaalis, millest üks ka võideti. Seda aastal 2006 mängudega 4-3 Edmonton Oilersi vastu. Kurb tõsiasi on aga see, et pärast seda karikavõitu on Hurricanes playoffidesse jõudnud vaid korra.

Francis oli alates aastast 2012 klubi asepresident. Ta on Hurricanesi rekordi omanik nii mängude (1186), söötude (793) kui ka väravate (382) arvestuses. Üle 20-aastane mängijakarjäär aitas tal kerkida ka liiga ajaloo kolmandaks meheks mängude (1731) arvestuses, neljandaks punktide osas (1798) ja vaid Wayne Gretzky on tema ees söötude edetabelis (1249).

Seega võib öelda, et Hurricanes on läinud sama teed, mille võttis ette ka Vancouver Canucks, kes oma uueks juhiks on valinud samuti klubi endise legendaarse mängumehe Trevor Lindeni.

Kommentaarid