Superuudis Red Wingsile: Zetterberg naaseb!

Boston Bruins ja Detroit Red Wings mängivad tuleval ööl neljanda kohtumise ning seeriat mängudega 1-2 kaotav Red Wings on enne matši saanud suurepärase uudise. Henrik Zetterberg, kes käis veebruaris seljalõikusel, on väljakul tagasi! Rootslasest täht pidi algselt olema audis kuni uue hooajani. Siis tõsteti naasmise daatum playoffide teise ringini. Nüüd aga on imeline paranemine jõudnud sinna punkti, kus mees on juba täna Bruinsi vastu jääle naasmas. Põhihooajal 45 kohtumisega 48 punkti (16 väravat) toonud Zetterberg peaks üles äratama seni norskava Red Wingsi ründemängu, eriti enamuses mängides.

(foto: fansided.com)
11-kordne karikavõitja on seni kolme kohtumisega kirja saanud vaid kaks tabamust. Zetterberg pole küll viimastel aastatel olnud tuntud oma väravaküttimise poolest, kuid kindlasti suudab ta kaaslastele tekitada paremaid võimalusi kui seni olnud on.

Olles vigastusest alles taastunud ei hakata teda aga üle mängitama. Juttude järgi peaks tema tänased mänguminutid jääma 10-12 vahele. Kui ehk selle ajaga ei suudagi suurt midagi ära teha, siis peaks meeskond vähemalt saama inspiratsiooni sellest, et kapten on valmis tähtsalt hetkel oma tervisega riskima

Põhihooajal kogus Zetterberg Bruinsi vastu kolme kohtumisega neli punkti. Välkommen tillbaka!

Kommentaarid