Patrick Roy säras värvika väljaütlemisega

Colorado Avalanche ja Minnesota Wild kohtuvad täna taas esimese kodujääl. Avalanche võitis esimesed kaks kohtumist, kuid lasi Minnesotas peetud mängudega seeria viigistada 2-2. Olles kodus tagasi on Avalanche'il kindlasti vaja kaotuste jada lõpetada, et olla esimeses "ellujäämismängus" see osapool, kellel on veel eksimisruumi. Eelmine kohtumine osutus Kesk divisjoni võitja jaoks masendavaks, kui 60 minutiga suudeti vastase väravale sooritada vaid 12 viset.

(foto: Michael Martin/Getty Images)
Võib arvata, et peatreener Patrick Roy oli üsna häiritud oma meeskonna nüridast rünnakust. Eriti, kuna kodus tehti varasemalt Wildiga kõike, mida hing ihkas. Mängijad on kindlasti juba värvikate väljenditega oma osa kätte saanud, kuid ühe väljaütlemise jättis endine legendaarne väravavaht ka avalikkuse jaoks.

Roy ütles tänasele mängule eelnenud pressikonverentsil: "Meil on aeg, vabandage väljendi pärast, munad lauale lüüa."

See pole muidugi esimene kord, mil Roy mahlakate väljenditega meedia tähelepanu haarab. Kogu hooaja vältel on tema pressikonverentsid tootnud puhast kulda. Suu peale mitte kukkunud mehena paistis ta oma lausetega silma ka mängijakarjääri jooksul. Neist kindlasti legendaarseim sündis 1996. aasta playoffide ajal.


Saame näha, mida Wildi mehed täna oma poolt letti löövad.

Kommentaarid