VIDEO: Kingsi maskott näitab meeskonnale ette, kuidas asjad käivad

Los Angeles Kings on 0-3 mudas ja tuleval ööl seisab San Jose Sharksi vastu ees ellujäämismäng. Kaks esimest matši kohutavalt mänginud Kings näitas eelmises kohtumises veidi elumärke, kuid lisaajal tuli siiski kaotus vastu võtta. Selgelt on vaja veel juurde panna, et oma nahk päästa. Head eeskuju, kuidas "Haidele" ära teha, näitas meeskonna maskott Bailey.


Lõvi, kes aasta alguses valiti Cartoon Networki auhindade jagamisel ka USA spordimaailma kõige ägedamaks maskotiks, murdis vastaste S.J Sharkie kolmandas matšis sedavõrd karmilt maha, et viimane sai teada, mida tundis Pearu Paulus, kui ta kirjutas laulu, mille refräärn algab sõnadega: "Ma kaotan pea..."


Äpardused on Sharkie'it ka varem tabanud. 1999. aastal pidi ta näiteks enne kohtumist Detroit Red Wingsi vastu lae alt alla laskuma, aga jäi poolel teel toppama. Visa hai rippus üle kümne meetri kõrgusel seniks, kuni algkoosseisud teatavaks tehti ja hümn ära mängiti. Kohtumise algus venis aga veel üle kümne minuti, sest teda ei saadud kuidagi moodi kätte.

(foto: hottieshandbook.com)

Kommentaarid