Panthersi poolt lõpuks ka üks mõistlik otsus

Täpselt 20 hooaega tagasi liigaga liitunud Florida Panthersil läks aega vaid kolm hooaega, et Stanley karika finaali jõuda. Seal jäädi mängudega 0-4 alla Colorado Avalanche'ile. Palmide alune (hoki)elu näis tulevat põnev, kuid alates sellest finaalist on Panthers playoffides mänginud vaid kolm korda! Aastate jooksul on vastu võetud mitmeid kummalisi juhtimisotsuseid alustades draftivalikute vahetamisega ja lõpetades tähtmängijatest loobumisega. Mullu lõpetas Panthers üldse terve liiga viimase meeskonnana kui 48-st mängust võideti vaid 15.

(foto: Joel Auerbach/Getty Images)
Nüüd aga võib öelda, et Pantheri juhtkonna poolt on lõpuks ometi tulnud ka üks õige otsus. Seda veidi läbi huumori prisma, kuid siiski. Nimelt, kuna Panthers on pikemat aega olnud üks vähim pealtvaatajaid halli meelitav klubi, siis on nüüd otsustatud ka istekohtade arvu veidi kärpida. Uueks hooajaks teatud sektoritesse enam piletaid ei pakuda ja need kaetakse kardinatega.

(foto: George Richardsi Twitteri konto @GeorgeRichards)
Panthersi BB&T Centre'i mahutavus on hokimängudeks 19 250, kuid 99% ajast mängivad pantrid siiski pooltühjale hallile. Keskmine külastajate arv on vaid 14 623! Sellest on kehvemad numbrid ette näidata vaid Dallas Starsil ja Phoenix Coyotesil.

Kui aga Stars ja Coyotes heitlevad tuliselt playoff-koha nimel, siis Panthers istub liiga eelviimase koha peal. Ehk siis ega fännidel pole vaadata ka midagi erilist. Uuel hooajal saab aga vähemalt uusima kardinamoega tutvuda..

Kommentaarid