Rangers parandas klubi rekordit

New York Rangers alistas läinud ööl võõrsil Vancouver Canucksi parandades sellega klubi rekordit. Tänavu kogutud 25 võõrsilvõitu tähendab ühe võrra paremat saaki kui varasema rekordi puhul. Suur vastasseis, kus peatreenerid Alan Vigneault ja John Tortorella juhendasid oma meeskondi vanade hoolealuste vastu, lõppes Rangersi 3-1 paremusega. Rekordit on veel võimalik ka parandada, sest järele jäänud mängudest kaks toimuvad võõrsil. Järgmine on kavas Eesti aja järgi öösel vastu reedet Colorado Avalanche'i vastu.

(foto: nhl.com) 
25 võõrsilvõitu on tänavu ka terve liiga peale parim näitaja. Sellele on kaasa aidanud tugev 2014. aasta. Vaid imelises hoos oleval Boston Bruinsil on selle kalendriaasta jooksul parem välismängude võiduprotsent.

Samas pole Rangers endiselt kindlustanud kohta playoffides. Hooaeg algas kohutavalt, mil esimese kümne mängu jooksul saadi kirja vaid kolm võitu. Renoveeritud Madison Square Garden on muudetud fännide jaoks mugavamaks ja üleüldisemalt lahedamaks, kuid Rangers on uue ümbruse keskel olnud omadega hädas. Näiteks alustati detsembrit kodus viie järjestikuse lüüasaamisega. See tähendab, et kui võtta arvesse vaid koduseid mänge, siis oleks Rangers üks liiga halvimaid meeskondi. Vaid kaheksa meeskonda on kodus vähem punkte kogunud.

Põnev fakt: väravavaht Henrik Lunqvistiga on 17-st kohtumisest võidetud 13, kui mängus on väravale lastud enam kui 30 viset. Rootslasel on nendest mängudes kirjas kaks nullimängu, keskmiselt sisse lastud 2.11 väravat ja tõrjeprotsent fantastiline 94.1%.

Kommentaarid