Selänne KHL-i?

43-aastane Teemu Selänne tervitas kindlasti seda, et Anaheim Ducks sai Dallas Starsiga hakkama kuuemängulise seeriaga. Iga puhkepäev on sellise vanuse juures hinnas. Ka põhihooajal anti talle korralikult lisapuhkepäevi olgugi, et ründetäht ise pakatab endiselt mänguisust. Juba on selge see, et tänavune hooaeg jääb talle NHL-is viimaseks, kuid huvitavad väljaütlemised võivad vihjata sellele, et soomlane lõplikult golfi mängimisele siiski ei plaani keskenduda. Kas karjäär jätkub KHL-is?

(foto: Robert Gauthier/Los Angeles Times)
Teadupärast on järgmisel hooajal KHL-iga liitumas Soome meeskond Helsingi Jokerit. Samas klubis sai 90ndatel alguse ka Selänne profikarjäär. Võib arvata, et mehe on jaoks on üsnagi ahvatlev teha kaasa hooaeg, mis Soome klubi jaoks ajalooline. Seda on ta nüüd ka ise öelnud. "Oleks suurepärane mängida veel üks hooaeg oma kodulinna meeskonna eest," ütles Selänne intrevjuus sport.express.ru'le.

Ei näe ka põhjust, miks Jokerit ise sellest huvitatud poleks. Seega võiks arvata, et Selänne karjääri jätkumine KHL-is on ka üsnagi tõenäoline.

Kommentaarid