Muutused algasid ka Calgary's ja Floridas

Täna selguvad playoffide viimased teise ringi pääsejad. Tormilist perioodi on kavalalt ära kasutama mitmed klubid, kes lõpumängudest vaid und võivad näha. Vahetuste virr-varr, mille Washington Capitals nädalavahetusel käivitas, on nüüd omadega jõudnud Calgary'sse ja Floridasse. Olles eelmisest peamänedžerist loobunud detsembri keskel, leidis Flames endale uue alles nüüd. Panthers loobus Peter Horacheki teenetest ja hakkab otsima uut peatreenerit.

(foto: Larry McDougal/CP)
Flamesi president Brian Burke, kes ise viimased kuud ka peamänedžeri rollis oli, teatas nüüd, et annab selle ameti üle Brad Trelivingule. 44-aastase kanadlase näol on tegu mehega, kes pani 1996. aastal edukalt aluse WPHL-i sünnile, mis hiljem liitus CHL-iga, kus mängivad mitmed NHL-i tütarmeeskonnad. Enne Flamesi siirdumist töötas ta üle kümne aasta Phoenix Coyotesi juures. Neist viimased seitse asemänedžerina, olles samal ajal Coyotesi tütarmeeskonna Portland Piratesi peamänedžer.

Flamesi juhtkonnal on seoses tema hankimisega suured lootused. "Brad on selle äri tõusev täht ja tal on rohkelt kogemusi," ütles Burke uut peamänedžeri tutvustaval pressikonverentsil.

Trelivingu näol on tegu endise kaitsemängijaga, kellel jäi aga läbimurre NHL-i tegemata. Nüüd on tal siiski võimalus pintsaklipslasena suuri tegusid teha. Tema õlgadel on ülesanne tõsta endine karikafinalist lähiaastatel tagasi playoffidesse. Tänavu kogus Flames vaid 35 võitu ja 77 punkti.

Florida Panthersil jäi kirja 67 punkti ja 29 võitu. 26 neist tuli Peter Horacheki juhendamisel, kes tõusis Kevin Dineeni asendajaks novembri alguses. Praeguse koosseisuga väga palju paremini ei annagi teha, kuid endine Nashville Predatorsi abitreener karjääri Floridas siiski jätkata ei saa.

"Peter töötas väga usinalt, kuid vajame värsket lähenemist ja uut suunda. Hakkame aktiivselt otsima uut, kogenud treenerit, kes tooks Panthersile tulevikus edu," oli kirjas Panthersi pressiteates.

Kommentaarid