Flamesi president kritiseeris meeskonna tähtmängijaid

Oktoobri kolme järjestikuse võiduga lõpetanud Calgary Flamesil on uuesti rattad alt ära. Viimasest viiest mängust on kaotatud neli ja kui uskuda klubi presidenti Brian Burke'i, siis on ebaedu taga meeskonna tähtmängijate kehvad esitused.

(foto: Larry MacDougal/The Canadian Press)
Alates 2013. aastast ametis olev Burke, kes tuntud oma terava keele (ja sidumata lipsu) poolest, andis tuld nädala alguses, mil meeskond naases neljamänguliseselt välisturneelt vaid kahe punktiga.

"Meie tähtmängijad ei tee oma ära. Ma pole seda tüüpi inimene, kes hakkab mängijaid kritiseerima või nimesid nimetama, aga meie tähtmängijad ei mängi oma taseme kohaselt. Nii lihtne see ongi," rääkis Burke.

Sõna "tähtmängijad" kasutades ei pea aga olema astrofüüsik teadmaks kellest jutt. Meeskonna resultatiivseim mängija pole hetkel ei Johnny Gaudreau ega Sean Monahan. Selleks on hoopis Michael Frolik, kes üheksa silma peal. 28-aastane tšehh on ka viie tabamusega meeskonna edukaim väravakütt.

Eelmisel hooajal meeskonna nii väravate, söötude kui punktide edetabelit juhtinud Gaudreau on viimases viies mänguga jõudnud vaid ühe söödupunktini ning on seni kokku 14 kohtumisega kogunud kaheksa silma (2+6). Ta on -11'ga liiga halvim.

Enne tänavust kolme hooajaga juba 80 kolli skoorinud Monahan on seni jõudnud nelja värava ja vaid ühe söödupunktini. Gaudreau kõrval mängides on ka tema +/- näitaja valel poolel -10 peal.

Flames on uuesti jääl täna, mil Dallas Starsi võõrustatakse. Saab näha, kas kriitikanooled ka noortele ässadele kohale on läinud.

Kommentaarid