Ottawast minema löödud Matt Puempel kritiseeris endist peatreenerit

Eelmine nädal lõppes korraliku püandiga. Nädala alguses Ottawa Senatorsi poolt waive'itud ja New York Rangersi poolt üles korjatud Matt Puempel alustas uue klubi särgis kohe väravaga, ent jäi omavahelises kohtumises endise tööandja vastu kaotajaks. Seda pärast Guy Boucheri kritiseerimist.

(foto: Led Redkoles/Getty Images)
Senatorsi poolt 2011. aasta drafti avaringist valituks saanud Puempeli karjäär lõppes Kanada pealinnas vaid 52 mängu ja kuue punktiga. Tema enda hinnangul on kahvatutes numbrites nähtavasti süüdi meeskonna mängustiil.

"Ottawas kiskus asi üksluiseks - litri ette toimetamine ja sellele järgi minemine," märkis Puempel pärast oma edukat Rangersi debüüti. "Ma polnud pikalt nii palju minuteid mänginud. Mida rohkem mänguminuteid saad, seda paremini mängid. Oled nii rohkem mängus sees."

23-aastane ründaja oli debüütmängus väljakul 12 minutit ja 32 sekundit, mille jooksul tegi ühe oma kahest pealeviskest väravaks.


Ottawas tänavu 13 mänguga nulli peale jäänud mees usub, et uues klubis hakkavad asjad paremini minema. "Nad lubavad sul siin mängida ja seda oma tugevustele. Nad teavad, et mängides tuleb vigu sisse, aga nad ei haugu su peale iga kord, kui jäält ära tuled," lisas ta.

Pühapäeval kukkus Puempeli mänguaeg 11:58 peale ning Senatorsi vastu tuli 0-2 kaotus.

Kommentaarid