Hurricanes jäi teadmata ajaks Jordan Staalist ilma

Sel kuul suurepärases hoos olnud ja eriti kodumängudes säranud Carolina Hurricanes on saanud ühe väga tõsise tagasilöögi. PNC Arenal teeniti pühapäeval viies järjestikune koduvõit, aga mängus jäädi Jordan Staalist ilma. Meeskonna esitsentril on diagnoositud peapõrutus.

(foto: sportingnews.com)
Karjääri jooksul tugeva tervisega silma paistnud ja kümnest hooajast kuuel kõik põhiturniiri kohtumised kaasa teinud Staal oli viimati vigane üleeelmise hooaja alguses, kui murdis õnnetult ühes kontrollkohtumises jalaluu. Pühapäeval sai ta Florida Panthersi vastu jääl olla vaid kaks minutit ja 54 sekundit.

Mitmekülgsel ründajal on tänavusest hooajast 21 mänguga kirjas viis väravat ja üheksa punkti. Vigastust jääb ta ravima seitsmemängulise põua pealt.

Kui Staali ründetootlikusest otseselt meeskond puudust tundma ei hakka, siis kindlasti peaks kannatama satsi vähemuses mängimise efektiivsus. See on hetkel 91.1%-ga liiga parim.

Läinud nädalavahetusega on ühest võtmemängijast ilma jäänud ka Vancouver Canucks. Alexander Edler murdis laupäeval Colorado Avalanche'i vastu ühte pealeviset blokeerides vasaku käe nimetissõrme. 30-aastase kaitsemehe mängupausi pikkuseks on hinnatud 4-6 nädalat.

Kommentaarid