Evander Kane nimetas oma meeskonda naljanumbriks

Hoolimata Jack Eicheli vigastusest hooaega korralikult alustanud Buffalo Sabres on viimaste nädalate jooksul käinud mööda vana tuttavat rada. Hiljuti kaks aastat järjest liiga viimasena lõpetanud meeskond on kaotanud kuus mängu järjest. Evander Kane on enda satsi nimetanud naljanumbriks.

(foto: hockeyinsiders.net)
Dan Bylsma meeskonna ebaedu taga on eelkõige külm rünnak. Praegu kestva kaotusteseeria käigus on viis korda piirdutud vähema kui kahe väravaga. Üle kahe pole kirja saadud koguni üheksa kohtumist järjest.

"Liigas ringleb arvatavasti nali selle kohta, et teed Buffalo Sabresi vastu kaks väravat ja võidad hokimängu," ütles Kane pärast neljapäevast kodus Tampa Bay Lightningu vastu tulnud 1-4 kaotust.

17 mängu pidanud Sabres on seni vaid kuus korda saanud vähemalt kolm kolli kirja. Nad on keskmise väravasaagi osas 1.82'ga selgelt liiga viimased.

Kane nõuab kaaslastelt rohkemat. "Meil peab olema rohkem kutte, kes tahavad otsustavalt tegutseda, kes soovivad litrit oma kepi peale. Meie vastu peab olema raskem mängida."

11-st kohtumisest murtud roietega puudunud Kane, kes on järjekordselt sattunud ka klubivahetuse kuulujuttudesse, jõudis Lightningu vastu sööduga hooaja esimese punktini.

Nüris rünnakus võib lisaks otsustamistahte puudumisele süüdistada ka edurivimeeste vigastusi. Eichel peaks puuduma veel umbes kolm nädalat, Ryan O'Reilly on neli mängu vahele jätnud ja Tyler Ennis käis teisipäeval kubemeoperatsioonil.

Kommentaarid