Canadiens katkestas Hurricanesi võiduseeria

Alates 2014. aastast esimest korda viie järjestikuse võiduni jõudnud Carolina Hurricanes kuueni kulgeda ei suutnud. Kuigi seda oli ka väga raske teha. Võõrsil mängiti Montreal Canadiensiga, kes oli kodus tänavu kaotanud vaid kaks matši.

(foto: montrealgazette.com)
Hurricanes suutis küll mängu kümne minuti möödumisel Elias Lindholmi väravaga juhtima minna ja oli lõpuks pealevisetega üle 32-22, kuid võiduks oli vaja enamat. Eriti kuna Carey Price, kes viimasel ajal paaris mängus tavainimesena tundunud, oli uuesti tipptasemel.


Bill Petersi meeskond ei saanud eduseisu ka kaua nautida, kui Andrew Shaw juba poolteist minutit hiljem 1-1 tegi. Pärast väravateta teist kolmandikku tuli võiduvärav ära kohe viimase alguses. Canadiensi kapten Max Pacioretty, kes tänavu oma mänguvormiga hädas on, sai 14. sekundil kirja hooaja viienda tabamuse.

Võõrsil kolm mängu järjest kaotanud Canadiensit ootab nüüd ees tähtis periood, kui poolteist nädalat ollakse kodust eemal ja peetakse viis matši.


Neljapäevases teises mängus oli Ottawa Senators 3-1 parem Boston Bruinsist. David Pastrnak naases edukalt vigastuspausilt ja viis avakolmandiku viimastel sekunditel ülekaalu väravaga Bruinsi ette, aga ülejaanud kohtumine kuulus kodus mänginud senaatoritele.

Mark Stone viigistas teisel perioodil ning Chris Wideman ja Kyle Turris vormistasid viimasel kolmandikul võidu. Tuukka Rask sai 11 võidu kõrvale kirja alles 4. kaotuse.


Senators on alles teist korda sel hooajal skoorinud järjestikustes mängudes vähemalt kolm väravat.

Kommentaarid