Trouba jätkab siiski Winnipegis

Winnipeg Jetsist lahkuda soovinud ja piiratud vabaagendina lepingu allkirjastamisest keeldunud Jacob Trouba on siiski nüüd valmis meeskonna eest uuesti mängima. Klubi peamänedžer Kevin Cheveldayoff teatas eile hilisõhtul, et 22-aastase kaitsjaga on tehtud kaheaastane leping.

(foto: Kevin King/Postmedia Network)
Jets maksab Trouble kahe hooaja eest kuus miljonit dollarit. Kuna leping sai sõlmitud sedavõrd hilisel hetkel, siis võtab ta tänavu klubi palgafondist endale kontrahti keskmisest töötasust veidi suurema summa.


"On olemas pikaajalisemaid suhteid, mis lähevad mängust sügavamale. Mul on kontoris foto hetkest, mil teda pärast tema draftimist kätlesin. Mulle läheb korda see, kuidas ta elab. Olen rõõmus, et saime selle asja lahendatud ja et ta on uuesti osa mängijate grupist," kommenteeris Cheveldayoff.

Trouba loodetakse sel nädalal koosseisu tagasi saada ja liiguvad jutud, et see võib juhtuda juba täna, mil meeskond võõrustab Dallas Starsi. Samas on liikvel spekulatsioonid, et noor kaitsemees ei mängi siiski pikalt enam Winnipegis.

2011. aastal oli Kyle Turrisega seoses sama olukord. 2007. aasta drafti 3. valik ei tahtnud end kuidagi Phoenix Coyotesiga siduda, aga lõpuks siiski tegi seda kaheaastase lepinguga. Meeskonna eest käis ta aga jääl vaid kuues kohtumises, enne kui paar nädalat hiljem Ottawa Senatorsi kaubeldi. Troubal ja Turrisel on sama agent Kurt Overhardt.

Kommentaarid