Kapteni sõnul on Predatorsi vastu kerge mängida

Nashville Predators pidi tänavu olema meeskond, kelle alistamisega kõik arvestama peavad, ent seni pole Peter Laviolette'i hoolealused suutnud favoriidi koormat kanda. Kaheksast mängust on kirjas vaid kaks võitu ja sisse on võetud Kesk divisjoni viimane koht. Meeskonna kapteni Mike Fisheri sõnul on Predatorsi vastu kerge mängida.

(foto: nhlfa.com)
Fisher tuli oma ütlemistega välja juba eelmisel neljapäeval pärast 1-6 kaotust Anaheim Ducksile. Kapteni sõnavõtt pole aga seni midagi muutnud. Järgnenud on veel kaks kaotust.

"Me ei ole piisavalt jõulised ja meie vastu on kerge mängida," märkis Fisher. "See isegi ei sõltu kõvadest jõuvõtetest või kaklustest, vaid peame võitma duelle ja mängima targalt ning tugevalt ühtse meeskonnana. Meil on stabiilsus puudunud."

Predators võitis kohe oma hooaja avamängu Chicago Blackhawksi vastu 3-2 ja järgmisena jõuti kahe punktini viiendas matšis, kuid nüüd on jälle järgnenud kaotuste jada.

Pärast uue hooaja esimest kuud on Predatorsi pealevisete suhe -3.3 üks liiga halvimaid. Probleemid on tekkinud vastaste võimaluste limiteerimisega. Eelmisel hooajal lasti endale kogu liiga peale kõige vähem üritusi (27.3), aga tänavu on seni oldud nende hulgas, kes endale enim pealeviskeid lubanud. Keskmisest arvust 32.9 on hullemad vaid kolm meeskonda.

Jõulisus, duellide võitmine, stabiilsed esitused ja vastaste võimaluste limiteerimine. See kõik seostub endise kapteni Shea Weberiga, kellest suvel loobuti. Tundub, et tehingu võitjat peab hakkama ümberhindama.

Kommentaarid