Flamesi peamänedžer Gaudreau vigastusest: "Seda ei teinud ükssarvik."

Calgary Flames sai lõppeval nädalal väga valusa hoobi osaliseks, kui Johnny Gaudreau teisipäevases mängus Minnesota Wildiga parema käe väikese sõrme ära murdis. Seda vastaste süstemaatilise tegevuse tagajärjel. Nüüd on klubi peamänedžer Brad Treliving selle osas sõna võtnud.

(foto: Getty Images)
Flamesile mängust varajase ülekaalu väravaga 1-0 võidu toonud Gaudreau sai mängus korduvalt vastaste kepiga vastu käsi ja isegi nii palju, et üks hakkamist täis fänn pani sellest kokku üle kaheminutilise video.


"Kui vaadata mängu, siis seda (vigastust) ei teinud üks (võte)," märkis Treveling. "Seda ei teinud kolmandiku keskel välja ilmunud ükssarvik. Meie lugemise järgi oli mängu peale 11 hoopi."

Lõpuks sai saatuslikuks üks Eric Staali hoop ja see jätab just hoo sisse saanud (kolme mänguga kolm väravat) Gaudreau kuueks nädalaks riiulile.

Treliving lisas: "Heade mängijate takistamiseks on olemas taktika, aga kui rajud kutile vastu käsi, siis selleks on olemas reegel, mis ei luba seda teha. Me pole naiivsed. Kas me virutame teistele ka? Arvatavasti. Kuid tekib frustratsioon, kui mõni mängija peab pikemat aega väljakult eemale jääma."

Gaudreau on öelnud, et kavatseb edaspidi käte kaitsmiseks kanda suurema polsterdusega kindaid.

Kommentaarid