Babcock plaanib Leafsi fännidele erilist jõulukingitust

Vahepeal koperdama hakanud Toronto Maple Leafs on seitsmest kohtumisest viie võiduga oma mängu uuesti käima saanud ja võimalik, et peagi õnnestub oma taset veelgi kraadi võrra tõsta. Meeskonna peatreener Mike Babcock plaanib jõuludeks Auston Matthewsist vormida domineeriva tsentri.

(foto: sportsnet.ca)
Karjäärile neljaväravalise debüüdiga vapustava alguse teinud Matthews on novembris olnud väga vaikne, jõudes seitsme mänguga vaid kahe punktini, aga peagi võib oodata uut plahvatust.

"Vajame, et ta oleks meie jaoks domineeriv tsenter, usume et ta on seda jõulude ajaks. Arvame, et ta on juba hea mängija, aga usume, et ta suudab olla võimas nii litriga kui litrita mängides," rääkis Babcock enne teisipäevast Leafsi 6-2 võitu Nashville Predatorsi vastu.

Babcockil on suuri sõnu jagunud ka teisele Leafsi supertalendile Mitch Marnerile, kes tänavuse drafti avavalikult sel kuul justkui otsa üle võtnud - seitsme mänguga on tulnud üheksa silma (5+4).

"Ta on võistlushimuline, mängib palju litriga, on tark, temaga on kerge suhelda, ta naudib mängu ja soovib paremaks saada," iseloomustas Babcock 19-aastast ründajat pärast Predatorsi alistamist, lisades et ta pole kunagi varem juhendanud mängijat, kes nii noorelt nii hea.

2015. aasta drafti 4. valik on oma viimase aja superhooga kerkinud James van Riemsdyki kõrvale jagama meeskonna resultatiivseima mängija au. Mõlemal on kirjas 15 silma. Matthews on 12 peal.

Kommentaarid