Barkovi uhke karistusvise aitas Panthersil Rangersi alistada

Florida Panthers on see hooaeg võitnud kõik neli lisaaega, milles on osaletud ja meeskonna headus karistusvisetel on varasemast hästi tuntud. Seega on soovituslik nende alistamiseks töö kindlasti 60 minutiga ära teha. New York Rangers sellega pühapäeval hakkama ei saanud ja nii võidutsesid pantrid karistusvisetel uhke Aleksander Barkovi ürituse toel.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Barkov oli Vincent Trochecki järel Panthersi teine üritaja, kes pärast Mats Zuccarello ja Brandon Pirri eksimusi kohtumise saatuse ära otsustas.


Meeskonnad asusid karistusvisetega võitjat selgitama 2-2 viigi pealt. Chris Kreider ja Mika Zibanejad viisid Rangersi kodupubliku ees kaks korda ette, kuid Keith Yandle ja Aaron Ekblad viigistasid. Yandle'i ülekaalu värav oli seejuures tema esimene tabamus uue klubi eest ja seda vana tööandja vastu.

Lisaajal piirduti vaid kolme pealeviskega, kuna nähtavasti viis seal kõik rivist välja Zibanejadi vigastus. 23-aastane rootslane kukkus õnnetult oma jala pahupidi ja murdis sääreluu. Tema vigastuspausi pikkuseks hinnatakse 6-8 nädalat.

James Reimer sai Panthersi särgis oma kolmanda võidu 33 tõrjega. NHL-i ajaloos viienda väravavahina ühe klubi eest 700 mänguni jõudnud Henrik Lundqvist lükkas kõrvale 28 vastaste üritust. Neist pooled viimasel kolmandikul.

"Meeskond nägi kõvasti vaeva, aga tema tegi tohutult hea mängu, see andis meile kaks punkti," kiitis pärast mängu oma meest Panthersi peatreener Gerard Gallant.

Pantrite jaoks oli see viimase kümne Madison Square Gardeni külastamise käigus alles teine võit.


Rangers oli tänavusel hooajal viimane meeskond, kellel polnud ükski mäng normaalajast edasi läinud. Alain Vigneault hoolealused on nüüd tänavu esimest korda kaotanud järjestikused matšid.

Teised kohtumised

Carolina Hurricanes 3 - 1 Winnipeg Jets (tipphetked)

Eelnevast 13-st mängust vaid kolm võitnud Hurricanes on järsku nüüd võitnud neli järjest. Need kõik on tulnud kodupubliku ees. Seeria käigus on endale lastud vaid neli väravat ja ise skooritud 12. Jetsi vastu saadi kaks tükki ülekaalust. Skoorimist alustas Elias Lindholm, kes alles nüüd hooaja esimese tabamuseni jõudis.

Detroit Red Wings 2 - 3 Calgary Flames (tipphetked)

Red Wings sai Thomas Vaneki koosseisu tagasi ning pääses mängu ka juhtima, aga eelmise kuu lõpust ei taha võite enam kuidagi tulla. Viimasest 11-st on kaotatud üheksa. Võõrsilt neljanda võidu teeninud Flames on nüüd huvitaval kombel kodust eemal võidutsenud rohkem kui kodus. Kõigi väravate juures korjas Dougie Hamilton endale söödupunkti.

Anaheim Ducks 2 - 3 Los Angeles Kings (tipphetked)

Kings oli pärast kahte kolmandikku pealevisetega üle 26-13 ja juhtis 3-0, aga viimasel perioodil satuti väga libedale teele. Ducks domineeris seal pealevisetega 17-3 ja oleks peaagu võidu endale napsanud. Peter Budaj säras aga mitme olulise tõrjega ja üks tabamus võeti liiga kiire kohtuniku vile tõttu ära. Külaliste kõigis väravates oli osaline Jeff Carter, kes 2+1'ga ületas 600 punkti piiri.

Kommentaarid