Craig Anderson lahkus uuesti meeskonna juurest

Eelmisel nädalal abikaasa vägidiagnoosi tõttu Ottawa Senatorsi juures lahkunud Craig Anderson on uuesti keskendumas jäähokist tähtsamatele asjadele ja meeskond ei saa edaspidi tema peale loota. Peatreeneri Guy Boucheri sõnul ei ole teada, millal 35-aastane väravavaht naaseb.

(foto: usatoday.com)
Anderson oli pärast põgusat pausi suurepärases hoos, aidates meeskonna kahe võiduni, mille jooksul lasi kokku vaid ühe värava.

"Meil pole õrna aimugi," vastas Boucher küsimusele, millal Anderson uuelt pausilt naaseb. "Tegu on keerulise olukorraga."

Senaatorid jätkavad täna oma hooaega kodus Vancouver Canucksi vastu ja postide vahel on kõigi eelduste kohaselt debütant. Selleks on Mike Condon, kes eile Pittsburgh Penguinsilt tuleva aasta drafti 5. ringi valiku eest hangiti.

Boucher on hetkel ilma ka oma teisest väravavahist Andrew Hammondist, kes alakeha vigastusega audis.

Eelmisel hooajal Montreal Canadiensi eest mängides keskmiselt 2.71 väravat lasknud ja 90.3%-ga tõrjunud Condon mängis Penguinsi eest vaid ühe kolmandiku, tõrjudes 22. oktoobril Nashville Predatorsi vastu kõik üheksa vastase üritust.

26-aastane ameeriklane jõudis Pittsburghi vahetult enne hooaja algust, mil Canadiens tema teenestest loobus.

Senators on tänavu Andersoniga võitnud seitsmest kohtumisest kuus. Kui esikinnas on puudunud, siis on mõlemad mängud kaotatud.

Kommentaarid