Canucks kaotas üheksanda järjestikuse mängu

Hooaega nelja järjestikuse võiduga alustanud ja uuest klubi rekordist vaid ühe kaugusele jäänud Vancouver Canucks on tänaseks kaotanud üheksa mängu järjest. Esmaspäeval suudeti New York Islandersiga pikalt sammu pidada, kui lõpuks tuli leppida 2-4 allajäämisega.

(foto: newssummedup.com)
Canucks läks kohtumist viiendal minutil Daniel Sedini väravast juhtima ning jõudis teise kolmandiku lõpuminutitel Markus Granlundi ülekaalu tabamusega 2-2 viigiseisuni. Vahepeale mahtusid Jason Chimera ja Nikolai Kuljomini kollid.

Mängu saatus otsustati viimase perioodi keskel. Islanders pääses veidi rohkem kui kümme minutit enne lõppu Cal Clutterbucki väravast uuesti ette ja vähem kui kaks minuti hiljem vormistas Andrew Ladd lõppskoori.

Suvel vabaagendina ühe liiga suurima lepingu teinud Laddil oli enne eilset 12 mängu jooksul väravate arve avamata ja ta oli saanud kirja vaid ühe söödupunkti.

"Mida kauem see kestab, seda raskem on sellele mitte mõelda," märkis Ladd oma kehva alguse kohta. "Vajutad iga päev reset-nuppu, et püsida vaimselt positiivne ja ütled endale, et oled üsna hea hokimängija ning oled seda päris kaua teinud. See on selle läbi elamise juures kõige raskem osa."

Islanders on tänavu oma viiest võidust neli noppinud läänekonverentsi meeskondade vastu.


Canucksi jätkab võiduotsinguid täna teise New Yorgi klubi vastu. Kaotuste jada lõppemine tundub päris ebatõenäoline. Kui Willie Desjardins'i meeskond on kogu hooajaga kirja saanud 22 väravat, siis Rangers on ainuüksi viimase viie mänguga teinud 26 kolli.

Teised kohtumised

Boston Bruins 4 - 0 Buffalo Sabres (tipphetked)

Claude Julieni aitas Bruinsi karjääri 400. võiduni 32 tõrjega lõpetanud Tuukka Rask, kellel nüüd karjääri peale kirjas ka 32 nullimängu. Kolm kodumeeskonna neljast väravast tulid ülekaalust. Kaheksast olukorrast lahendati kolm ära. Eelnevalt oli sama arvuni jõutud 39 üritusega.

Florida Panthers 3 - 1 Tampa Bay Lightning (tipphetked)

Naabrid olid päris lähedal tänavuste omavaheliste kohtumiste teisele lisaajale, kuid sinna siiski ei jõutud, kui Victor Hedman vähem kui viis minutit enne lõppu kaitsetsoonis jämedalt eksis ja Reilly Smith selle ära kasutas. Eelmises mängus viga saanud Jaromir Jagr oli Panthersi koosseisus tagasi, kuid mängis vaid 13 minutit. Lightning oli kolmandat korda ilma Jonathan Drouinita.

Kommentaarid