Las Vegase meeskond sai nime ja logo

Täpselt viis kuud pärast seda, kui selgus, et NHL laieneb 31 meeskonna peale, lisades seltskonda Las Vegase klubi, on uus meeskond saanud nime ja logo. Mitmetest Knights-versioonidest jäi lõpuks sõelale Golden Knights, mis klubi omaniku Bill Foley sõnul kuulutab kurja kõigile konkurentidele.

(foto: Twitter @GoldenKnights)
"Meie logo ja nimi väljendavad sõdalase kõrgeimat klassi - rüütlit (knight)," sõnas Foley nimeavaldamise tseremoonial. "Rüütel kaitseb neid, kes end ise kaitsta ei saa. Rüütel kaitseb oma valdusi. Rüütel ei anna kunagi alla ega tagane võitlusest. Täpselt selline saab meie meeskond olema."

Pärast nime selgumist on mõnevõrra kõneainet tekitanud see, et klubi täisnimeks on Vegas Golden Knights, mitte Las Vegas Golden Nights. Sest Angeles Kingsi ju NHL-is pole. Selle teemaga seoses vastas Foley: "Siinsed elanikud kutsuvad kohta Vegaseks. Küsimusele, kust nad pärit on, vastavad nad Vegas, mitte Las Vegas."


Klubi värvid terashall, kuldne, punane ja must ilmestavad kohalikku kogukonda ja meeskonna fokuseeritust. Hall tähendab jõudu ja vastupidavust, kuld tuleb Nevada osariigi, kui USA suurima kullatootja, staatusest, punane väljendab Las Vegase siluetti, kõrbe ja Punase Kivi kanjonit. Must näitab võimu ja jõulisust.

Erinev klubi logo ja värvidega atribuutka on juba müügile paisatud, kuid meeskonna särke peab tõenäoliselt kuni kevadeni ootama.

Golden Knights täidab oma koosseisu liiga laienemise draftiga, mis toimub pärast käimasoleva hooaja lõppu.

Kommentaarid