Penguinsi peatreener muretseb kaitse pärast

Pittsburgh Penguins on Stanley karika kaitsmist alistanud täitsa korraliku hooga, kuid meeskonna peatreeneril Mike Sullivanil on siiski üks suur mureallikas. Selleks on kaitse. Täpsemalt vastaste suur pealevisete arv, mis Sullivanile absoluutselt ei meeldi.

(foto: Gene J. Puskar/The Associated Press)
Penguins sai neljapäeval Minnesota Wildi vastu hooaja viienda kaotuse. Bruce Boudreau meeskonnal lasti enda väravale panna 44 pealeviset. Tegu kolmanda korraga, mil pingviinide vastu tänavu vähemalt 40 üritust kirja saadud.

"Jah, see on muret valmistav," ütles Sullivan pärast 2-4 kaotatud mängu vastaste pealevisete rohkuse kohta. "Arvan, et on raske selles liigas stabiilselt võita, kui lased üle 40 pealeviske mängus."

Sullivan soovib mängida hoopis teistsugust mängu. "Arvan, et tegu pole seda tüüpi mänguga, mida soovime mängida, tahame ise asja dikteerida. Peame olema paremad," lisas ta.

Penguins sai ise Wildi väravale 41 üritust ja on hooaja peale keskmiselt jõudnud 31.1 pealeviskeni, millega ollakse liiga esikümnes. Ent vastaste võimaluste limiteerimisega on olnud suuri probleeme. Hetkel on keskmine endale lastud pealevisete arv 33.5 ja sellest halvemad on vaid kaks konkurenti. Üks neist veidral kombel liiga liider Montreal Canadiens (33.6).

Kommentaarid