Islandersi peamänedžer ei plaani treenerivahetust

Mullu playoffide 2. ringis mänginud New York Islanders on uuele hooajal teinud kohutava alguse ja kui spordimaailmas läheb midagi halvasti, siis on teatavasti alati süüdi treener. Jack Capuano on suure surve alla sattunud, ent klubi peamänedžer Garth Snow ei plaani enda sõnul treenerivahetust.

(foto: Kathy Kmonicek/Associated Press)
Alates 2010. aasta novembrist ametis olev Capuano on Islandersile 457-st mängust toonud 215 võitu. Neist 97 on tulnud alates üleeelmise hooaja algusest. Ehk 50-aastane ameeriklane on viimastel aastatel teinud väga head tööd ja seda hindab ka Snow.

"Jack on suurepärane treener," märkis Snow kolmapäeval. "Meil on head mängijad ja mulle meeldib meie treenerite personal. Ta oli treener ka maailmakarikal ja seal olid mõned päris head treenerite seltskonnad."

Capuanot on avalikult kaitsnud ka meeskonna kapten John Tavares. Kui aga kaks 100 punktiga hooaega järjest teinud meeskond alla oma võimete mängimist jätkab, siis näib treenerivahetus lõpuks paratamatuna. Ent hetkel veel Snow ei paanitse.

Kümme aastat klubi juhina töötanud endine väravavaht lisas: "Näen, et osadel kuttidel puudub lihtsalt enesekindlus. Mul on suur usk meie mängijatesse. Meil on hea meeskond. Usun meie treenerite personali. Meil on selja taga kaks järjestikust 100 punktiga hooaega. Arvan, et see näitab, kui head treenerid meil on. Tegu on 82-mängulise maratoni, mitte sprindiga. Üritame iga päevaga paremaks saada."

16 mängu pidanud Islanders on viiendiku maratonist juba läbinud.

Kommentaarid