Red Wings üritab Kronwalli minuteid piirata

Detroit Red Wings sai nädal tagasi väga rõõmustava uudise, kui Niklas Kronwall oma hooaja debüüdi tegi. Tema naasmine on meeskonnale kõvaks täienduseks, aga see on Jeff Blashillile toonud ka peavalu. Meeskonna peatreener peab tema mänguminuteid piirama.

(foto: Jeff Gross/Getty Images)
Kronwalli põlved on omadega peaaegu õhtul ja enne hooaja algust mainis 35-aastane mängumees ka ise, et ei saa arvatavasti enam kunagi valuta mängida.

"Arvan, et peame olema ettevaatlikud, aga on raske Kronwalli mitte kasutada, kui ta on pingi peal olemas," rääkis Blashill olukorrast enne neljapäevast 3-1 võitu Vancouver Canucksi üle. "Kui kogu mäng on kaalul, ja kõik mängud loevad, siis saad kasutada Kronwalli, kes säilitab igasuguse surve all rahu. Olen rõõmus, et saame temalt korralikult minuteid, aga peame neid kontrolli all hoidma."

Eelmisel hooajal keskmiselt 22 minutit ja ühe sekundi jääl viibinud Kronwall tegi Canucksi vastu 21:16-ga tänavuse rekordi. Senine keskmine on tal olnud enamvähem täpselt kahe minuti võrra väiksem kui mullu (22:02).

Esimene mäng rootslasega lõppes Winnipeg Jetsi vastu suure 3-5 kaotusega, kuid järgmises kolmes kohtumises pole meeskond kordagi üle kahe värava lasknud.

Kommentaarid