Blue Jackets korjas Washingtonist viimase minuti väravaga võidu

Eelmisel hooajal 76 punktiga piirdunud ja vaid kolme konkurenti edestanud Columbus Blue Jackets on end tänavu leidmas vastupidisest olukorrast. Kui mullu läks kümne võidu kogumiseks vaja 24 mängu, siis sel hooajal on need juba 16 kohtumisega käes.

(foto: Twitter @PR_NHL)
Blue Jackets alistas nädala jooksul teist korda tasavägises mängus Washington Capitalsi. Kui kodumängus suudeti see ära teha lisaajal, siis nüüd jõuti võidusadamasse normaalaja viimasel minutil. Võiduvärava kangelaseks kerkis tänavuse hooaja üks liiga parimaid söödumeistreid Alexander Wennberg, kes lisas ülekaalust 14 söödupunkti kõrvale hooaja kolmanda tabamuse.

Mängujärgselt on aga kõvasti kära tekitamas see, et jakkidele tulnud hilist ülekaalu võimalust poleks pidanud olema. Nicklas Bäckström sai kõrge kepi eest karistada vaatamata sellele, et ta Nick Folignot ei puutunudki.


Capitalsi peatreener Barry Trotz süüdistas Folignot simuleerimises ja lugupidamatuses.


Kodumeeskonnal jäi võiduks mängimata kaks eduseisu. Bäckström skooris avakolmandikul ja Aleksandr Ovetškin kerkis teisel kolmandikul karjääri 534. tabamusega kõigi aegade väravaküttide edetabelis 32. kohale.

Esimese kaotusseisu kustutas Wennbergi söödust just Foligno ja teise Brandon Dubinsky, kes skooris viimase perioodi esimestel sekunditel.

Võimalustevaeses mängus said meeskonnad kahe peale kirja vaid 44 väravale läinud pealeviset.


22 punkti kogunud Blue Jackets jääb veel liiga tipust kaugele, kuid neil on võrreldes konkurentidega peetud vähem mänge. Paljudel on kirjas kolm mängu rohkem.

Kommentaarid