Hamonici vigastus süvendab veelgi Islandersi kriisi

New York Islandersi peatreener Jack Capuano nuttis eelmisel nädalal avalikult taga Kyle Okposo ja Frans Nielseniga lahkunud ründeproduktiivsust ja nüüd on mured ka kaitsega seoses. Travis Hamonici ootab ülakeha vigastuse tõttu ees 4-6 nädala pikkune vigastuspaus.

(foto: thehockeynews.com)
Hamonic tegi meeskonna eelmises mängus, mis lõppes Edmonton Oilersi vastu 3-4 karistusvisetega tulnud kaotusega, kaasa vaid kuus minutit. Tegu on valusa hoobiga satsile, kes seni lasknud 12 mänguga keskmiselt kolm väravat.

26-aastane kaitsja on tänavu keskmise mänguaja osas olnud meeskonna neljas ning andnud hea panuse ka rünnakul, saades kirja viis punkti (2+3).

Islanders on seni võitnud vaid neli kohtumist ja 10 punkti on Capuano hoolealused jätnud Metro divisjonis eelviimasele kohale. Viimasest kuuest mängust on kaotatud viis ja kõigi eelduste kohaselt mänguvorm Hamonicita tegutsedes ei parane.

Muheldes võib satsi seisu vaadata P.A. Parenteau, kelle teenetest Islanders vahetult enne hooaja algust loobus. 33-aastane ründaja on oma uue meeskonna New Jersey Devilsiga tänavu normaalajal kaotanud vaid kolm kohtumist ja Metro divisjonis ollakse neljandal kohal.


Capuano meeskonna hooaeg jätkub täna koduse matšiga Vancouver Canucksi vastu. Kui nüüd kaheksa mängu järjest kaotanud vastast ka alistada ei õnnestu, siis võib seisu hinnata juba väga hapuks.

Kommentaarid