Brian Boyle'i karm hinnang oma meeskonnale: "Mulle meeldiks praegu väga meie vastu mängida."

Kuu keskel Steven Stamkosest ilma jäänud Tampa Bay Lightning alustas kaptenita hästi, kuid nüüdseks on igasugune hoog kadunud. Viimasest viiest mängust on neli kaotatud. Ründaja Brian Boyle tõdes pärast teisipäevast 1-5 alla jäämist Columbus Blue Jacketsile, et talle meeldiks väga enda meeskonna vastu mängida.

(foto: zestynews.com)
Jon Cooperi hoolealused on viimasel ajal pidevalt vastastele pealevisetega suurelt alla jäänud ja Jacketsi vastu oli seis isegi sedavõrd nadi, et poole mänguajaga oli kirjas vaid kaheksa üritust. Lõpuks jõuti küll 27 pealeviskeni, aga seegi pole midagi, mille peale rind kummi ajada.

"Mulle meeldiks praegu väga meie vastu mängida, see on kerge," ütles Boyle. "Oleme liigselt oma väravavahtidele toetunud. Nad on olnud fenomenaalsed. Nad on olnud ka suurepärased meeskonnakaaslased, kuna pole meid veel sõimanud selle eest, kuidas me nendega käitume ja kaitses tegutseme."

Lightning on viimases kuues mängus vaid korra suutnud vastasest rohkem pealeviskeid kirja saada. Nende suhe on selle perioodi peale kokku 158-199. Endale lastud keskmine arv 33.2 oleks kogu hooaja lõikes üks liiga halvimatest näitajatest.

Lisaks Stamkosele on viimasel ajal mängitud ka Anton Stralmanita ning eilsele kohtumisele ei tulnud järjekordse vigastuse tõttu välja ka Ryan Callahan. Detsember algab kohtumistega St. Louis Bluesi ja Washington Capitalsi vastu. Kergemaks ei ole ka midagi minemas. Boyle'i sõnad võiksid aga Atlandi divisjonis kolmandaks langenud meeskonna üles äratada.

Kommentaarid