Seth Griffith leiab end kuu aja jooksul kolmandast klubist

Üleeelmisel hooajal Boston Bruinsi särgis NHL-is täitsa viisaka debüüthooaja teinud ja 30 mänguga kümne silmani jõudnud Seth Griffith on tänaseks nagu marutõbine koer. Mitte keegi ei taha teda endale. 23-aastane ründaja leiab end kuu aja jooksul kolmandast klubist.

(foto: Claus Andersen/Getty Images)
Mulluse AHL-i hooaja üks resultatiivsemaid mängijad (57 kohtumisega 77 punkti) sai vahetult enne uue hooaja algust kurva sõnumi osaliseks, kui Bruins talle meeskonnas kohta ei leidnud ja ta pakkima saatis.

2012. aasta drafti 5. ringi valiku korjas üles Toronto Maple Leafs, kuid teda kasutati vaid kolmes kohtumises ja sedagi keskmiselt alla kümne minuti mängu peale (9:28). Neist viimane matš oli 30. oktoobril.

Sel nädalal waive'iti Griffith taas ja nüüd on ta Florida Panthersi mängumees. Kuna pantritel on kaks põhiründajat väljas, siis saab ta ehk nüüd pikema võimaluse kõrgliigas kanna kinnitamiseks. Loodetavasti õnnestub see, et saaksime näha veel "bobbyorrilike" väravatähistusi.


Griffithil on senise karjääri jooksul NHL-is kokku 37 mänguga kirjas kuus väravat ja 11 punkti.

Panthers tegi sel nädalal väikese ümberkorralduse ka kaitses. New York Rangersist hangiti 28-aastase kaitsja Steven Kampferi ja tingimustega drafti 7. ringi valiku eest Dylan McIlrath, kes on 24-aastane sinise joone mees. Vägevat hüüdnime "The Undertaker" kandev mees esindas eelmisel hooajal Rangersit 34 mängus, aga sai tänavu jääle vaid ühes kohtumises. Kampfer suutis mullusele 47 mängule sel hooajal samuti otsa panna vaid ühe.

Kommentaarid