Kolmest kolm: Lightning oli taas Islandersist parem

Esmaspäeval kohtusid sel kuul juba kolmandat korda New York Islanders ja Tampa Bay Lightning. Esimesed kaks mängu koguskooriga 10-2 võitnud Lightning ei olnud sõbralikus tujus ka seekord. Jack Capuano meeskond jäi tänavu esimest korda nulli peale ning pidi leppima 0-4 allajäämisega.

(foto: canada.com)
Lightningu väravas tegi 34 tõrjega nullimängu Andrei Vasilevski, kelle jaoks on see karjääri kolmas. Väravate eest hoolitsesid J.T. Brown, Ryan Callahan, Nikita Kutšerov ja Vladislav Namestnikov. Brown on seejuures tänavu 15 mänguga skoorinud ainult kaks korda ja need mõlemad on tulnud Islandersi vastu.

Islanders on nüüd omavahelistest kohtumistest kaotanud seitse järjest. Meeskond on kokku oma viimasest kümnest võitnud vaid kaks ja surve Capuano õlgadel on aina kasvamas. Barclays Centeri publik vilistas pärast järjekordset kaotust tema ja meeskonna ka välja.

"Mina vastutan," tõdes Capuano pärast mängu.  "Pean leidma õiged kombinatsioonid, millega saaksime rünnaku käima."

John Tavares & Co on tänavu skoorinud keskmiselt 2.5 väravat mängus. 16 kohtumise jooksul on vaid seitse korda rohkem kui kaks tehtud.


Capuanol on ilmselgelt aeg otsa saamas ja oma naha päästmine ei saa lihtne olema. Järgmises kohtumises võõrustatakse karikakaitsjat ning sellele järgneb California turnee.

Kommentaarid