Avalanche'i kapten lubas, et eilne häving ei kordu

Uue peatreener Jared Bednari juhendamisel korralikult alustanud Colorado Avalanche'i tabas eile esimene tõsisem tagasilöök, kui kodus jäädi suurelt 1-5 alla Nashville Predatorsile. Meeskonna kapten Gabriel Landeskog lubas pärast mängu, et sellist asja enam ei juhtu.

(foto: todaysslapshot.com)
Alles oma hooaja kolmanda võidu saanud Predators lõpetas ülekaaluka võiduga kolmemängulise kaotuste jada ning jättis Avalanche'i omakorda seeria peale, mille jooksul viimasest neljast on kaotatud kolm.

"Tänase kohta peab ütlema, et see oli piinlik ja luban kõigile Avsi fännidele, et kodus ei juhtu seda enam," ütles Landeskog.

Eelmisel hooajal kaotas Avalanche kodus seitse korda rohkem kui kaheväravalise vahega, seega pole suured allajäämised meeskonna fännide jaoks midagi uut. Kuid äkki neid siis tõesti enam ei tule.

Bednar ootab oma meeskonnalt täiesti teistsuguseid esitusi. "Me ei soovi sedamoodi mängida, see oli päris halb," ütles ta. "Vahetasime avakolmandikul võimalusi ja me ei taha seda teha. Me lõime väga häid võimalusi, aga sama tegid ka nemad. Hiljem suutsid nende parimad pojad oma taset veidi tõsta ja meie ei vastanud samaga."

Avalanche kordas mängus avakolmandikul 16 pealeviskega hooaja parimat marki, aga lasi endale teisel perioodil 19 pealeviset ja seal muutis Ryan Johanseni ülekaalu väravast tulnud külaliste 3-1 eduseis olukorra raskeks.

Pärast kohutavat esitust on nüüd meeskonnal pärast kahekast mängu võitude ja kaotuste arv võrdne.

Kommentaarid