Dougie Hamiltoni nimi on kuulujuttudesse sattunud

Eelmisel hooajal ebaõnnestunud Calgary Flames pidi tänavu uue peatreeneriga tulles uuesti playoffide konkurentsis olema, aga reaalsus on hoopis teistsugune. Meeskond on jätkuvalt piltlikult öeldes katki ja võimalik, et seisu üritatakse parandada koosseisu muutmisega. Vähemalt kuulujuttude kohaselt on peibutuseks välja pandud Dougie Hamilton.

(foto: calgarysun.com)
Flames on hetkel 16-st mängust kogutud 11 punktiga liiga eelviimane, aga esimene, kellel juba kirjas kümme kaotust. Peamine probleem on oma puuri puhtuse hoidmisel. Endale on lastud 59 väravat ja see jätab nad Philadelphia Flyersiga jagama liiga viimast kohta.

Valu seoses kaitsega teravdab veelgi see, et klubi kuuest kõrgeima palgaga mängijast neli on just sinise joone mehed. Hamilton, kes enda sõnul kuulujuttudest suurt draamat ei tee, on oma 5.75 miljoniga palgaedetabeli neljas vend.

"See kuulub mängu juurde," ütles Hamilton nädalavahetusel spekulatsioonide kohta. "Iga üleminekute tähtaja, drafti ja muu jooksul on alati kuulujutud. Neid on nii palju, et ma ei teagi, kui paljudel neist üldse alust on.

23-aastast kanadalast on seostatud konkreetselt Pittsburgh Penguinsi ja Arizona Coyotesiga, kuid ise ta klubivahetusele ei mõtle. "Olen siin õnnelik ja soovin Flamesi jaoks seisu ümber pöörata, seega ei saa ise sellisete asjade kohta uurida. Tegu on lihtsalt häiriva teguriga."

Aasta tagasi Boston Bruinsist hangitud Hamilton tegi kunagises olümpialinnas üsna kahvatu debüüthooaja. 82 mängus kogutud 43 punktiga (12+31) tuli küll uus karjääri rekord, aga ta oli -14'ga üks meeskonna halvimatest. Tänavu on 16 mänguga kirjas 2+4 ja -9, mis kaldub juba kogu liiga halvimate sekka.

Flames on koosseisus ühe muutuse juba ka teinud. Laupäeval lõpetati leping 31-aastase kaitsja Nicklas Grossmanniga, kes käis meeskonna eest jääl vaid kolmes kohtumises.

Kommentaarid