Hamonic teeb ootamatu tagasituleku

Nädal tagasi kuni pooleteisekuulisele vigastuspausile siirduma pidanud Travis Hamonic on ootamatult New York Islandersi eest juba täna väljakul tagasi. 26-aastane kaitsja jättis parema käe murtud pöidla tõttu vahele vaid kolm mängu.

(foto: si.com)
Ootamatu tagasitulek näib sunnitud käiguna. Meeskonna teine kaitsja Dennis Seidenberg murdis laupäeval Florida Panthersi vastu mängides ühes väravaga lõppenud olukorras pealeviset blokeerides lõualuu ning teda ei näe väljakul tükk aega.

Endale alles maailmakarika mängudega uue NHL-i lepingu välja teeninud sakslane oli hooajale teinud karjääri ühe parima alguse. 15 mänguga oli kirjas 8 silma (4+4) ja +10, millest kaitsjate seas kogu liiga peale seni paremad olnud vaid neli mängijat.

Meeskonnal on kaitsjatest audis ka kõrgelt hinnatud nooruk Ryan Pulock, kes sai 21. oktoobril oma hooaja esimeses mängus olla jääl alla nelja minuti.

Islanders, kes võõrustab tänases ainsas mängus Tampa Bay Lightningut, on idakonverentsis 13 punktiga eelviimane ja terve liiga peale ainus, kes pole seni võõrsilt teeninud mitte ühtegi võitu.

Kommentaarid