Järjekordne Wildi mees sai mängukeelu

Alles see oli, kui Minnesota Wildi mängumees Mike Rupp teenis liiga jõhkra jõuvõtte eest neljamängulise võistluskeelu, aga juba ootab mängupaus ees teist meeskonna mängumeest. Ruppi keeld lõppes Wildi ja Colorado Avalanche'i kolmanda kohtumisega, aga samas mängus teenis oma käitumisega palgata puhkuse Matt Cooke. Terve karjääri jooksul vastaseid kõvasti hakkinud ründaja põhjustas Avalanche'i kaitsjale Tyson Barrie'ile pika vigastuspausi sõites talle tahtlikult põlvega sisse.

(foto: Ben Garvin/St. Paul Pioneer Press)
Cooke peab kõrvalt vaatama oma meeskonna järgmised seitse kohtumist. Küll on tal aga karistuse pikkusest tingituna võimalus veel see otsus edasi kaevata.


35-aastane Cooke näis olevat tänavuse hooaja alguses lõpuks oma käitumist, mis talle karjääri jooksul toonud üle tuhande karistusminuti, muutnud kui esimest korda tuli häbipingil istuda alles kaheksandas kohtumises, aga teadupärast vanale koerale siiski uusi trikke ei õpeta.

Olgugi, et Cooke on kogu karjääri veetnud lihtsalt vastaste murdja ja löömamehena, on tal siiski ette näidata ka üks Stanley karika võitjasõrmus Pittsburgh Penguinsiga aastast 2009 ja samuti üks MM-kuldmedal Kanadaga aastast 2004.

Kommentaarid