"Ime muna, kohtunik!" - Quenneville'i ootab tõenäoliselt karistus

St. Louis Blues ja Chicago Blackhawks pakkusid läinud öise mängu näol tõelise klassika, mis elab hokifännide mälus kindlasti edasi veel tükkaega. Kahe tulise rivaali vahelises heitluses tehti rohkelt jõuvõtteid ja närvid olid muidugi kõigil krussis. Iga otsus võis kujuneda mängu saatust otsustavaks ning nende eest võideldi kõigi meetmetega. Võimalik aga, et Blackhawksi peatreener Joel Quenneville läks oma protesteerimisega veidi üle piiri. Kohtuniku suunas lendasid üsnagi räiged väljendid.

(foto: Chris Sweda/Chicago Tribune)
Quenneville kaotas närvid selle peale, kui Bluesile ei määratud teisel lisaajal mängu viivitamise eest karistust (kaitsetsoonis visati litter üle pleksiklaasi), mis oleks Blackhawksile andnud 5 vs 3 ülekaalu. Selle peale saatis 55-aastane, soliidses eas Quenneville kohtuniku suunas munapühadega otseselt seotud fraase


Tõenäoliselt ootab Blackhawksi peatreenerit nüüd rahatrahv, mis ei oleks tema karjääri esimene. Lühikese viitsütiku poolest tuntud mees pidi näiteks kaks aastat tagasi kukrut kergendama 10 000 dollari (veidi üle 7200 euro) võrra kui kutsus ühe kohtumise järgselt kohtunikebrigaadi häbiväärseks.

Kommentaarid