Vigastused segavad kaarte

Playoffide esimesteks kohtumisteks on mitu meeskonda tagasi saanud mängijad, kel lasti põhihooaja lõpus vigastusi ravida, kuid siiski on seni veel mõned võtmemehed koosseisust puudu. Kerged pole olnud ka lõpumängude esimesed kohtumised. Tampa Bay Lightning, kes on juba ilma esiväravavahi Ben Bishopi teenest, kaotas kohtumises Montreal Canadiensi vastu ka tänavuse hooaja komeedi Ondrej Palati. Samuti sai Anaheim Ducksi liider Ryan Getzlaf Dallas Starsi vastu peetud kohtumise lõpuhetkedel litriga valusalt vastu nägu. Ducksi õnneks vigastus aga siiski tõsiseks ei osutunud

(foto Getzlafi venna Chrisi Twitteri konto @ChrisGetzlaf)
Täna peetakse Ducksi ja Starsi vahel teine kohtumine ning Getzlaf tuleb kindlasti jääle. Kuigi ei saaks talle pahaks panna, kui sellise haavaga paar päeva vabaks võtaks. Ducksi peatreener Bruce Boudreau mainis, et ta ei tahtnud oma tähtmängija poole vaadatagi, sest vaatepilt oli sedavõrd võigas. Ducksi kaitsja Ben Lovejoy ütles. "Õnneks on ta abielus ja ei pea oma välimusega kedagi võluma hakkama." Getzlafil aga läks vähemalt paremini kui hiljuti AHL-is mängival Mitch Callahanil.

Ducksi poolelt on alakeha vigastusega kipus ka Matt Beleskey, kes sai avakohtumises Starsi vastu kirja kaks punkti. Stars ise ei ole endiselt tagasi saanud kaitsjat Brenden Dillonit, kes vigastas ennast põhihooaja lõpus.

Lightningu peatreener Jon Cooper ütles eile, et Bishopit pole lootust veel nii pea jääl näha. Palat polnud eile trennis ja täna tõenäoliselt ei mängi, kuid peaks siiski tuleval nädalal taas rivis olema. Ta vigastas ennast Canadiensi vastu peetud kohtumise viimasel kolmandikul kokkupõrkes Andrei Markoviga.

Boston Bruins alustab oma seeriat Detroit Red Wingsi vastu seisus, kus meeskonna eest põhihooaja teises pooles eredaimalt säranud Patrice Bergeroni osalemine on kahtluse all.

Columbus Blue Jackets sai täna hea uudise, kui trennis paistis Nick Foligno silma hea esitusega. Põhihooaja lõpus vigastada saanud ründaja ei osalenud esimeses kohtumises Pittsburgh Penguinsi vastu, kuid näib olevat valmis naasma teises kohtumises. Samuti jäi avakohtumine vahele R. J. Umbergeril, kuid temagi peaks teiseks matšiks valmis olema.

Pühapäeval võib Philadelphia Flyersi väravasuule naasta Steve Mason. Täna oli ta trennis ja oma sõnade kohaselt tundis end hästi: "Ma polnud paar päeva jääl käinud ja tegu on edusammuga." Samas tegi Flyersi varumees Ray Emery avakohtumises üsna hea esituse, tõrjudes 32 36-st väravale viskest.

St. Louis Bluesi eest ei teinud eepilises kohtumises Chicago Blackhawksi vastu kaasa ei T. J. Oshie ega Patrick Berglund, kuid klubi on lootusrikas, et mõlemad naasevad teiseks mänguks.

Kommentaarid