VIDEO: Jim Carrey mängis Madison Square Gardenis lolli

Ameerika profiliigadest võib enim kuulsusi kindlasti näha NBA mängudel. Teadupärast on aga New Yorkis baseeruvatel filmikangelastel tänavune kevad igava võitu, kuna New York Knicks playoffidesse ei jõudnud. See on isegi Knicksi kõige suurema fänni, režisöör Spike Lee tänavu muutnud hokifänniks. Loomulikult oli Lee kohal ka täna Philadelphia Flyersi vastu peetud kohtumisel. Suur tähelepanu ei langenud aga vaid temale. Kohal oli ka koomik Jim Carrey, kel Kanadas sündinuna loomulikult hokipisik küljes.

(foto: Twitter @myregularface)
Carrey't on rohkem nähtud Los Angeles Kingsi mängudel, kuid eks meile igaühele on tegelikult lubatud kaks lemmikmeeskonda - üks mõlemast konverentsist. Kui aga on kohal Jim Carrey, siis loomulikult saab nalja ka.


Toronto lähedal Ontarios sündinud mehena võiks muidugi eeldata, et tegu on Maple Leafsi fänniga. Lisaks Rangersi ja Kingsi mängudel käimisele on ta aga silma paistnud ka Pittsburgh Penguinsi austajana. Nimelt kandis ta filmis "Mr. Popper's Penguins" Sidney Crosby särki.

NHL-is on mänginud ka üks koomiku nimekaim. Ühe r-i, võimalik et mõne esivanema lohakusest, oma nimest ära kaotanud Jim Carey esindas 90ndatel väravavahina Washington Capitalsi, Boston Bruinsit ja St. Louis Bluesi. 1996. aastal valiti ta ka hooaja parimaks väravavahiks.

Kommentaarid