Daniel Sedin on elus ja terve

Vancouver Canucksi pettumust täis hooaeg lõppes 5-1 võiduga Calgary Flamesi vastu, kuid ka väga valusa pauguga. Selle osaliseks oli Daniel Sedin. Rootslasest täht murti teise kolmandiku lõpus valusalt maha Paul Byroni poolt. Mängus kaks väravat kirja saanud Sedin jäi liikumatult jääle lebama. Kardeti halvimat, kuid õnneks on mehega siiski kõik korras. Byron pääses liigapoolsest karistusest ja oli ka ise pärast mängu kiire vabandama. Sedin veetis öö haiglas, kuid ilmus juba täna meedia ette.

(foto: sportsnet.ca)
Hooaja 16 värava ja 47 punktiga lõpetanud Sedin tunnistas, et ei julgenud ennast lihtsalt jääl liigutada. Ta liigutas vaid sõrmi veendumaks selles, et ülejäänud elu ei pea veetma ratastoolis.


Pärast mängu oli marus Canucksi peatreener John Tortorella, kes kritiseeris tugevalt Flamesi lootsi Bob Hartley't. "Mul on piinlik sellise mehe vastu oma meeskonda juhendada. Mulle ei meeldi kuidas ta oma tööd teeb," ütles Tortorella, kelle jätkamine Canucksi peatreenerina on suure küsimärgi all.

Hartley kustutas ennast jäädavalt Tortorella jõulukaartide saatmise nimistusest juba jaanuaris, kui rivistas meeskondade vahelise kohtumise alguseks üles "jõmmide" viisiku, mille peale ei jäänud Canucksi lootsil muud üle kui vastata samaga. Järgnes lööming kohe pärast avavilet.


Olgugi, et playoffidesse mitte pääsemine on hea võimalus minna MM-ile oma riigi au kaitsma, siis nii Daniel kui ka kaksikvend Henrik on sellest loobunud.

Kommentaarid