Ryan Malone jäi kokaiiniga vahele!

Kui Tampa Bay Lightningu hooaega on tervikuna olnud üks viimaste aastate parimaid, siis seda ei saa kindlasti öelda Ryan Malone'i kohta. 34-aastasel ründajal on 57 mänguga kirjas vaid viis väravat ja kümme söötu. Kehv hooaeg on nüüd aga muutunud kohutavaks. Enne Lightningusse siirdumist kodulinna klubi Pittsburgh Penguins esindanud Malone jäi vahele kokaiini omamisega! Lightningu jaoks tuleb halb uudis ülikehval ajal, sest eelmises kohtumises Columbus Blue Jacketsi vastu ei teinud ründajatest kaasa Valtteri Filppula ja Teddy Purcell ning mängu käigus said viga Ondrej Palat ja Nikita Kutšerov.

(foto: huffingtonpost.com)
Malone käis Lightningu eest viimati jääl eelmisel nädalavahetusel, kus ta kohtumises Dallas Starsi vastu ühe söödupunkti teenis. Blue Jacketsi vastu teda koosseisus polnud ja nähtavasti käis ta oma meelt lahutamas mõnes öölokaalis. Kohaliku aja järgi varahommikul kell 5:30 võeti mees politsei poolt maha, kui ühe vasakpöörde ajal tabas tema Chevrolet Suburban äärekivi.

Dobermannliku ninaga politseinik tundis Malone'i juures koheselt alkoholi lõhna. Hooajal 2007/08 Penguinsi eest 51 punktilise hooaja teinud mees aga keeldus alkomeetrisse puhumast. Teda hakati toimetama jaoskonda, kui otsustati mees ka läbi otsida ja ennäe üllatust - tagataskust leiti kotike 1.3 grammi kokaiiniga.

Arestimajast sai Malone välja 2500 dollari (1800 euro) suuruse kautsjoni vastu. Liiga reeglite kohaselt ootab teda ees kohustuslik võõrutusprogrammi läbimine.

Mehe heaolu nimel tuleb loota, et 2008. aasta suvel Lightninguga sõlmitud 7-aastasest 31 ja poole miljoni dollari (22.8 miljoni euro) suurusest lepingust ei ole kõik kulunud meelemürkide ja muude lõbustuste peale. Raske uskuda, et ta oma karjääri NHL-is veel jätkata saab, olgugi et lepingust on veel üks aasta alles.

Lightning lõpetab oma põhihooaja pühapäeval mänguga Washington Capitalsi vastu. Malone mõistagi pealinna ei reisinud.

Kommentaarid