Mike Ruppile neljamänguline võistluskeeld

Läinud ööl St. Louis Bluesi T.J Oshie valusalt jääle murdnud Minnesota Wildi mängumees Mike Rupp peab oma klubi järgmised neli kohtumist vaatama pressiboksist. Wildil on põhihooajast jäänud pidada veel vaid üks kohtumine, mis toimub meie aja järgi öösel vastu esmaspäeva Nashville Predatorsi vastu. Seega on tegu väga valusa hoobiga pidades silmas meeskonna lootusi playoffides ilma teha. Samas oli tegu valusa matsuga ka Oshie jaoks, kelle osalemine samuti esimestes playoff-mängudes on kahtluse all.

(foto: gonepuckwild.com)
34-aastase Ruppi jaoks on tegu 10-aastase NHL-i karjääri esimese mängukeeluga. Sellest tingituna võib ka mõnes mõttes mõista, miks mitmed Wildiga seotud isikud pärast intsidenti kiirelt oma mehe kaitseks välja astusid. Üheks neist oli endine klubi mängija Wez Walz. "Mike Rupp on kogu oma karjääri olnud väga aus mängija ja on naeruväärne, et isehakanud nii nimetatud "hokieksperdid" teda jõhkardiks kutsuvad," saütsus Walz Twitteris.

Senine puhas ajalugu Ruppi süütust ka mingil määral tõestab, kuid Oshie maha murdmist võib küll väga jõhkraks pidada. Walzi arvamus ei istunud hästi ka Bluesi peatreenerile Ken Hitchcockile, kes ütles: "Võttes arvesse seda, kuidas mängija vigastada sai, on need tülgastavad sõnad."

On üsnagi hea võimalus, et Blues ja Wild lähevad omavahel taas kokku playoffide avaringis. Selleks peab Blues võitma Kesk divisjoni, kus hetkel ollakse võrdsete punktide peal Colorado Avalanche'iga.

Jääme taaskohtumist põnevusega ootama!

Põnev fakt: Mike Rupp viskas 2003. aastal New Jersey Devilsile klubi ajaloo kolmanda Stanley karika toonud võiduvärava.

Kommentaarid