Kings ei saa kuidagi moodi Sharksile vastu

Los Angeles Kings ja San Jose Sharks kohtusid mullu playoffide teises ringis ja tehti fantastiline 7-mänguline seeria, kus viie mängu puhul mahtus kahe vahele vaid üks värav. Tänavu liigutakse selle suunas, et läheb isegi hästi kui 4-mängulise seeria ära näeb. Kings oli küll kolmandaks vastasseisuks teinud edusamme ja see matš õnnestus ka lisaajale venitada, kuid lõpuks tuli siiski vastu võtta kaotus. 2012. aasta Stanley karika võitja on liikumas väga varajase väljakukkumise suunas.

(foto: cbc.ca)
Võib öelda, et see Kingsi poolt vaadatuna 3-4 kaotus on isegi veidi petlik. Kaks tabamust sündisid ülekaalus mängides. Kings alustas lisaaega hästi, tehes esimesed viis väravale viset, kuid siis kukkus väravaesises saginas litter Sharksi Patrick Marleau kepile ja mäng oli läbi. "Proovisin lihtsalt litri kuidagi moodi väravale suunata," kirjeldas oma karjääri 59. playoffide tabamust Sharksi ründaja.

"Neil oli kurikas käes ja nad olid valmis sellega virutama," ütles lisaaja sündmustiku kohta Sharksi peatreener Todd McLellan.


Kings ei leia mitte kuidagi moodi stabiilsust kaitses, mis klubi kaks aastat tagasi karikavõiduni aitas ja millega paisteti silma ka tänavusel põhihooajal. "Olime veidi paremad," ütles Anze Kopitar, kes on endiselt nulli peal. "Paari päeva pärast peame kõik endast välja panema."

"Meie head mängijad olid veidi paremad," ütles filosoofiliselt Kingsi peatreener Darryl Sutter, kes vaatas lootusrikkalt neljanda mängu suunas. "Muutus oli selgelt märgatav ja see annab meile järgmises kohtumises võimaluse."

Neljas mäng on meie aja järgi ööl vastu reedet.

Kommentaarid