Wild keeras Avalanche'i kraanid totaalselt kinni

Minnesota Wild jätkab kena tagasituleku üritust. Olles Colorado Avalanche'i vastu võõrsil seeria esimesed kaks kohtumist kaotanud, on nüüd kodus võidetud kaks järjest. Läinud öises 2-1 võidumängus lämmatati vastased täielikult ära. Enda väravale lasti vaid 12 viset! Sellega kordas Avalanche ka negatiivset klubi rekordit ja Wild omakorda püstitas enda uue rekordi. Wild tegi ise 32 väravale viset ehk siis domineeris kohtumist täielikult, kuid võit jäeti koju siiski üsna napilt.

(foto: Hannah Foslien/Getty Imges)
Avalanche'i peatreener Patrick Roy näitas taas julgust, kui võttis väravavaht Semjon Varlamovi pingile, mil mängida oli veel ligi kolm minutit. Lisaks korjas Wildi Jonas Brodin endale veel karistuse ehk siis Avalanche sai 2-2 viigiväravat üritada kahemehelises ülekaalus. Kodupubliku marulise kaasaelamise juures pidas Wild aga keerulises olukorras siiski vastu.

Järjekordselt pandi tagataskusse Avalanche'i kolmik Gabriel Landeskog - Paul Stastny - Nathan MacKinnon. Esimeses kahes kohtumises kogus see seltskond 7 väravat, 17 punkti ja +9 näitaja. Viimases kahes pole neil mitte ühtegi punkti. "Me ei anna neile aega tegutsemiseks," jagas edu retsepti Ryan Suter. Kui Suter oli MacKinnoni vastu esimeses kahes matšis mängimas vaid 61% ajast, siis järgmistes mängudes on ta seda teinud juba 92% ajast. Tulemused on kõigile näha.


Wild on nüüd esmakordselt klubi ajaloos võitnud playoffide kaks esimest kodumängu. Sellega saadi hakkama 19 396 silmapaari ees, mis tähistab Xcel Energy Centre'i playoffide rekordit. Tagasitulekut tuleb aga nüüd jätkata võõrsil. Viies mäng on meie aja järgi Denveris kavas ööl vastu pühapäeva.

Kommentaarid