Ilja Brõzgalov nautis Jetsi fännide tähelepanu

Väravavaht Ilja Brõzgalov on hull ja see ei tohiks olla paljudele üllatuseks. Siis ei peaks ehk ka üllatuseks olema, et venelane järjekordse "julgustükiga" silma on jäänud. Minnesota Wildiga Winnipeg Jetsi vastu mänginud Brõzgalov oli kogu õhtu vastasfännide mõnitavate hõigete ohvriks, kuid ta ei lasknud ennast sellel häirida. Hoopis vastupidi. Hooaega Edmonton Oilersi rivistuses alustanud Brõzgalov julgustas fänne isegi valjumat häält tegema ja seda ajal, mil mäng toimus Wildi kaitsetsoonis!

(foto: sportspyder.com)
Võib öelda, et Brõzgalovil on Winnipegi fännidega klaarida vanad võlad. 2011. aastal kuulus ta Phoenix Coyotesi meeskonda, kui liikusid jutud, et Coyotes võib tagasi kolida Winnipegi. Venelasel on aga Manitoba provintsi pealinnast jäänud halvad mälestused. Ta ütles toona: "Ma olen AHL-is mängides paar korda Winnipegi külastanud, seal on väga külm," lisades veel, et pereinimesena oleks seal võimatu elada. "Keegi ei tahaks Winnipegis elada, seal pole parke, ega muud midagi peale hoki," tundis ta muret.


Külmast Winnipegist Brõzgalov siiski pääses ja siirdus tol aastal hoopis Philadelphia Flyersisse. Karjäär käis seal üle kivide ja kändude ning läinud suvel ostis Flyers ka tema lepingu välja. Nii sattus ta Oilersisse ja sealt edasi juba Wildi.

Jetsi vastu võetud 1-0 võit tähendab Wildile olulist kahte lisapunkti ning Brõzgalovile teist järjestikust nullimängu. Kokku on tal neid Wildi värvides nüüd kümne mänguga tervelt kolm. Vaid kaks korda on ta sisse lasknud enam kui kaks väravat.


Kommentaarid