Liiga läks Milan Lucici tasku kallale

Võib öelda, et Boston Bruinsi ja Detroit Red Wingsi esimeses matšis olid üsna kõva närvikavaga kohtunikud. Kahe meeskonna peale jagati kohtumises vaid kolm karistust - kaks Bruinsile, üks Red Wingsile. Mida vähem karistusi, seda voolavam on mäng, kuid siis on vägagi võimalik, et mängijad hakkavad ennast liiga hästi väljakul tundma ja liiga palju endale lubama. Nii ka läinud öises kohtumises läks. Bruinsi Milan Lucic käitus üsna häbiväärselt Danny DeKesyeri vastu.

(foto: Jared Wickerham/Getty Images)
Lucic läks Red Wingsi noore kaitsjaga mingisuguseid arveid klaarima teise kolmandiku viimastel sekunditel ja ütleme nii, et DeKeyseril polnud kõige mugavam riietusruumi kõmpida.


Mängus Lucic mingisugust karistust selle eest ei saanud. Küll aga määras liiga talle selle ettevõtmise eest 5000 dollari (veidi üle 3600 euro) suuruse trahvi.

25-aastase ründaja jaoks oli selle näol lühikese aja jooksul tegu juba teise sarnase juhtumiga. Märtsis oli tema ohvriks Montreal Canadiensi kaitsja Aleksei Jemelin.


Toona väitis Lucic, et see juhtus kogemata, kuid tunnistas siiski täna üles, et seegi oli täiesti tahtlik. "Ma pole varem niimoodi käitunud, kuid nüüd on see lühikese aja jooksul juhtunud kaks korda," ütles Lucic. Samas lubas ta ka oma käitumist parandada, lisades: "Ma ei tea, miks ma nii käitusin, aga kindlasti ei saa see harjumuseks. Usun reeglite järgi mängimisse ning plaanin seda tulevikus ka teha."

Jääme põnevusega ootama Lucici ja DeKeyseri taaskohtumist. Bruins ja Red Wings peavad teise kohtumise meie aja järgi pühapäeval kell 22:00.

Kommentaarid